Frivillig

Gør livet lettere for Kroniske Smerteramte – bliv frivillig

Help desk service
Pretty young woman thinking and looking to sideways in the park.

Hos FAKS er de frivillige vores allervigtigste ressource! Det er altid en fornøjelse at byde velkommen til nye i vores forening.

Det giver os mulighed for at hjælpe endnu flere smerteramte og deres pårørende – hvilket er vores hovedformål.

Vi har mange forskellige områder, som man kan fordybe sig i som frivillig. Vi tager gerne en snak omkring mulighederne for netop dig, ligesom vi kan fremsende mere materiale.

Virksomhedspraktik

  • Vi samarbejder med jobcentre rundt om i landet – og er godkendt til at have personer i 4 ugers virksomhedspraktik (dagpengemodtagere)

 

Udredning/jobprøvning

  • Vi har hvert år flere personer tilknyttet, som er i udredning/jobprøvning – og det har været med stor succes for borgeren. Længde varierer fra 3 til 12 måneder (afhænger af dit forløb)

 

Skal du bruge en praktikplads under dit studie?

  • Vi kan tilbyde ulønnet praktikplads ifm. med dit studie. Vi kan skræddersy jobbet, så det indfrier kravene og sikre, at du får optimalt udbytte af din praktik.
  • Eksempler på uddannelser: kommunikation, administration, økonomi, organisationsudvikling, multimedie-design mv.

 

Hvis du er dagpengemodtager må man gerne tage frivillig ulønnet arbejde – så længe det ikke påvirker indsatsen til aktiv jobsøgning. Din a-kasse har ofte en formular, som du skal indsende, så du undgår problemer.

Har du lyst til at give en hånd i foreningsarbejdet men er bange for at ”binde dig”

Har du spørgsmål til et område, opgave eller gerne vil vide mere om de forskellige muligheder ifm. at være frivillig i FAKS – så kontakt vores Sekretariat.

Vi står altid til rådighed for en uforpligtende snak omkring at være frivillig eller forklare mere omkring de forskellige muligheder for praktik mv.

Så tag endelig fat i os – hold dig ikke tilbage for at få mere viden inden du beslutter dig for ikke at være frivillig.

Har du lyst til at give en hånd i foreningsarbejdet men er bange for at ”binde dig”