FAKS søger

Har du spørgsmål vedrørende en stilling? 

Young man with a laptop on the street
Heart from snow in female hands
Crop hands giving high five
Thinking concentrated business woman

FAKS byder altid velkommen til nye frivillige. Så selvom nedenstående ikke lige passer til dig – så kontakt os alligevel for en snak.

I øjeblikket leder vi aktivt efter personer, som har en interesse indenfor specifikke områder:

Bliv en del af vores kommunikationsteam

Vi har vokseværk og derfor er vores aktiviteter stigende både online og offline.
Vi kan altid bruge kreative personer, som har lyst til at hjælpe med at designe nyhedsbreve, lave opslag på Facebook og Instagram, lave videoer og podcasts, varetage LinkedIn profil m.m.

Måske du hellere vil arbejde med vores medlemsblad SmerteLiv (skaffe artikler, skrive artikler), udarbejde pjecer mv.

Kontakt os via faks@faks.dk eller via kontaktformularen og fortæl os, hvad du er mest interesseret i, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Kreativ layouter til vores medlemsblad SmerteLiv

Til vores redaktionelle team som sørger for udgivelse af vores medlemsblad SmerteLiv søger vi en layouter, som kan være med til at sætte præg på det fremtidige layout. I samarbejde med redaktøren og vores editor er det jeres opgave at få udviklet vores nye medlemsblad, så det bliver lækkert og fyldt med spændende indhold.

Læs mere

Projektfrivillig

Vi kan altid bruge friske kollegaer, som har lyst til at bidrage til den videre udvikling af foreningen, arbejde for medlemstilfredshed og sikre, at vi forsat er attraktive samarbejdspartnere for ministeriet, virksomheder og andre foreninger.

Læs mere 

Kasserer

Vi leder efter en person, som nyder at have balance i tallene og sørge for at vores midler bruges fornuftigt. Bemærk ved denne stilling kan der forhandles vederlag.

Læs mere 

Fundraiser

Er du skarp til at skrive ansøgninger og være opsøgende, når du skal sælge en god sag, så er rollen som fundraiser i FAKS måske noget for dig!

Læs mere