Personer med kronisk sygdom søges til dialog workshop (mandag den 8. april 2024)

Har du lyst til at være del af en dialog hvor der tales om de filosofiske, spirituelle og religiøse sider af tilværelsen - og hvordan man via digitale redskaber kan forbedre livskvalitet og hjælpe med hverdagens udfordringer?

Åndelig omsorg

En gruppe studerende fra ITU – i samarbejde med Syddansk Sundhedsinnovation – søger personer, som vil bidrage med deres holdninger, viden og ideer.

Formålet er at udvikle en digital løsning, der kan afhjælpe nogle af de eksistentielle og åndelige problemstillinger, der kan følge med kroniske- og livstruende diagnoser. Denne hjælp omtales også som åndeligt omsorgsarbejde, hvilket er en side af sundhedsvæsenet, der desværre kan være svært for sundhedspersonalet at finde tid til og der er få retningslinjer at læne sig op ad. Læs artiklen ‘Åndelig omsorg i sundhedsvæsnet’ her.

De studerende vil afholde en workshop/fokusgruppe med det formål at få feedback på brugeroplevelsen af en digital løsning, som gruppen udvikler samt vil de stille nogle afklarende spørgsmål om smertepatienters generelle forhold til eksistentialisme, spiritualitet og tro – samt hvordan dette eventuelt påvirker deres liv med smerter.


Dato, tidspunkt og information om sted

Workshoppen afholdes mandag d. 8. april 2024 fra kl. 13:00 til ca. kl. 15:00. 

Der benyttes faciliteter på IT-Universitet i København – og som udgangspunkt foretrækkes fysisk fremmøde for at sikre den dybdegående dialog.

Som udgangspunkt leder gruppen efter 3-4 personer som lever med en kronisk sygdom – og gerne i alderen 25 til 55 år. Optimalt bor personerne i Hovedstadsområdet, da workshoppen afholdes fysisk – og der er desværre ikke budget til transport refusion.


Datahåndtering

Den indsamlede data gemmes på IT-Universitetets servere, og slettes efter endt eksamensperiode i slutningen af august 2024 – eventuel persondata bliver anonymiseret.


Spørgsmål

Hvis du gerne vil høre nærmere eller gerne vil deltage, så tag direkte fat i studiegruppens repræsentant:

Oliver Fjordside
Telefon: 40 59 14 78
Mail: olfj@itu.dk

Picture of FAKS

FAKS

Artiklen er udgivet af FAKS

STØT FAKS

Støt FAKS og vores indsats for at bedre forhold for smerteramte – læs mere om mulighederne her”
STØT OS