Smertelinjen tilbyder nu terapeutisk rådgivning

Sparring til forståelse af de mange følelser. SmerteLinjens terapeuter kan træffes hver mandag fra kl. 18:00-20:00 på telefon 60 13 01 01. 

Rådgivningstilbud hos SmerteLinjen

  • Ergoterapeut

    Hos ergoterapeuten kan du få rådgivning om at mestre et liv med smerter hvor både sociale, fysiske og kognitive funktioner så som hukommelse, koncentration og træthed kan blive påvirket. Ergoterapeuten har specialiseret viden om kognitive problemer, energiforvaltning, bevilling af hjælpemidler og mestring af hverdagslivet. Måske vil du vide mere om sanseintegration og mulighed for hjælpemidler som f.eks. tyngdedyner og lign.

  • Smerterådgiver

    Denne gruppe lever selv med smerter, og har derfor en stor erfaring med hvordan man får en bedre hverdag med smerterne. Du vil kunne få rådgivning om hverdagen, planlægning, parforholdet og meget mere. Smertepatienterne deler glad og gerne ud af deres erfaringer med et liv med smerter.

  • Terapeutisk rådgivning

    Terapeutisk rådgivning er med fokus på, at støtte op om mennesker, der lever med kroniske smerter, samt pårørende. Den støttende og forstående terapeutiske tilgang er med til at give en forståelse for de følelsesmæssige og sociale udfordringer, der kan være forbundet med kroniske smerter, samt en hjælp til sunde måder at håndtere dem på. Forståelse og håndtering af følelserne bidrager til bedre smertemestring og øget livskvalitet. Terapeuterne træffes hver mandag ml. kl. 18:00 til 20:00

  • Fysioterapeut

    Du kan få rådgivning om at komme i gang med fysisk aktivitet, og hvordan du bedst hjælper din krop med at restituere efter fysisk aktivitet. Samtidig kan fysioterapeuten hjælpe dig til at få en forståelse for, hvad smerter er, og hvorfor fysisk aktivitet er vigtigt. Desuden er alle spørgsmål om krop, bevægelse og smerter velkomne.

  • Smertesygeplejerske

    Alle sygeplejersker på SmerteLinjen arbejder dagligt med smertepatienter og har derfor stor faglig viden inden for området. Du vil kunne få rådgivning om din medicin, følger af det at være kronisk smertepatient, men også hvad du selv kan gøre for at få mere livskvalitet og leve et liv med smerter. Har du akutte smerter, er der andre ting der spiller ind, og drejer det sig om palliativ behandling, så råder og vejleder vi også gerne

  • Psykologisk rådgivning

    Psykologisk rådgivning tilbyder støttende og rådgivende samtaler om de store og små udfordringer, der kan være, når man er smertepatient eller pårørende. Du vil bl.a. kunne få råd og vejledning om hverdagen med smerter, parforhold og relationer, accept af smerter og at genfinde glæden. Har du bare brug for en at tale med, så er du også velkommen til at ringe.

  • Socialrådgiver

    Socialrådgiverne kan give dig råd og vejledning omkring generelle sociale problemstillinger, forsørgelse, sygedagpenge, kontanthjælp, afklaring, rettigheder samt pligter og lignende.

STØT FAKS

Støt FAKS og vores indsats for at bedre forhold for smerteramte – læs mere om mulighederne her”
STØT OS