Søg
Close this search box.

Personer som gerne vil dele deres erfaringer med at leve med kroniske smerter søges til interview ifm. speciale

Lever du med kroniske smerter og har du lyst til at dele din historie?

Inga har modtaget mange henvendelser og behøves ikke flere til hendes speciale. Hvis du gerne vil dele din historie, så kan du kontakte FAKS, så vil vi gerne skrive din historie og dele den på hjemmesiden (den kan gøres anonym, hvis man ønsker det).

Jeg hedder Inga og læser en kandidat i social intervention på Roskilde Universitet.

Jeg skriver speciale om livet for mennesker der lever med kroniske smerter. Jeg søger 3-4 personer der lever med kroniske smerter og har lyst til at fortælle deres historier herom, i et interview.

Interviewet vil handle dine fortællinger om dit forløb fra livet uden smerter til det liv og den hverdag du lever i nu.

Dette kan også indebære yderligere symptomer end kroniske smerter.

Jeg forestiller mig, at vi kommer ind på hvilken betydning smerterne har haft i dit liv og hvilken betydning omverdens måde at reagerer og agerer på har haft for dig og dit forløb?

Jeg er nysgerrig på at høre hvad der relevant og betydningsfuldt for dig at fortælle om ift. dit forløb med kroniske smerter.

Jeg forestiller mig et de enkelte interviews vil tage omkring en time, men jeg er meget fleksibel i forhold til hvor, hvornår og hvordan vi mødes. Jeg ved at der kan være forskellige udfordringer og begrænset overskud, når man lever med smerter, men hvis du alligevel kunne have lyst og overskud til at snakke med mig, kan vi sammen finde den bedste måde at gøre det på for dig.

Det formelle:

  • Interviewet optages med henblik på hel eller delvis transskribering.
  • Alt hvad du fortæller bliver anonymiseret og jeg sletter optagelsen fra interviewet, efter specialet er afsluttet.
  • Jeg sender dig meget gerne de citater eller de dele af transskriberingen jeg ønsker at bruge i mit speciale. Så du kan se det igennem og godkende indholdet før jeg bruger det.

Lidt om mig selv og min interesse for området. Jeg er 36 år og mor til to piger. Jeg pådrog mig for 5 år siden min første hjernerystelse og har haft yderligere 2 siden da. I dag lever jeg med senfølgerne fra disse og min interesse for området omkring smerter og usynlige lidelser, udspringer derfor også til dels af min egen historie.

Hvis dette opslag vækker din interesse eller du har nogen spørgsmål, kan jeg kontaktes på: imarieh@ruc.dk eller du kan ringe eller skrive på tlf.: 50101038 (hverdage mellem kl. 9.30-14).

FAKS

FAKS

Artiklen er skrevet og produceret af frivillige fra FAKS - Foreningen af Kroniske Smertepatienter .. Også for Pårørende

STØT FAKS

Støt FAKS og vores indsats for at bedre forhold for smerteramte – læs mere om mulighederne her”
STØT OS
Heart shape flying sugar cookies with pink glaze for Valentine's

Vi samler Cookies og data

Gennem at besøge faks.dk så accepterer du vores cookie & privatlivspolitik samt persondatapolitik