Patienter søges til interview om kunstig intelligens (AI) i sundhedsvæsnet

Hjælp bachelorstuderende fra Københavns Universitet, som arbejder på et projekt om patienters perspektiver på anvendelse af kunstig intelligens (AI) i sundhedsvæsnet.

Kunstig intelligens i sundhedsvæsnet

Vi er en gruppe bachelorstuderende fra Københavns Universitet, som arbejder på et projekt om patienters perspektiver på brugen af kunstig intelligens (AI) i sundhedsvæsnet. Vi ønsker at indsamle jeres kendskab, opfattelser, holdninger og mulige erfaringer med AI i sundhedsvæsnet, og vi vil værdsætte jeres deltagelse i vores studie.


Hvad
indebærer studiet?
Vores interview vil undersøge jeres kendskab til, mulige erfaringer med, og holdninger til brugen af AI i sundhedsvæsnet. Vi vil præsentere forskellige scenarier, hvor AI anvendes, for at forstå jeres tanker og reaktioner. Hvis du som patient ønsker at dele oplysninger om din egen sundhedstilstand, vil det hjælpe os med at tilpasse og kontekstualisere de præsenterede scenarier for at opnå en dybere forståelse. Det er imidlertid vigtigt at understrege, at deling af sådanne oplysninger er helt frivillig og ikke et krav for din deltagelse i interviewet. Uanset om du vælger at dele disse oplysninger eller ej, vil din deltagelse og alle de svar, du giver, blive behandlet med fuld fortrolighed og anonymitet. Du kan hente PDF med samtykke til behandling af persondata her.


Formålet med studiet
De indsamlede data vil blive brugt i vores bachelorprojekt. Målet er at få en dybere forståelse af, hvordan danske patienter opfatter brugen af AI i sundhedsvæsnet. Dette vil bidrage til at informere og forbedre fremtidige implementeringer af AI i sundhedssektoren.

Vi er meget interesserede i at høre fra et bredt spektrum af patienter – uanset om I har personlige erfaringer med AI i sundhedsvæsnet eller ej. Jeres input er uvurderligt for os og for fremtidens sundhedsteknologi.

For yderligere information eller for at melde jer til interviewet, kontakt os venligst på telefon 22889239 eller email: fcq103@alumni.ku.dk. 

Vi ser frem til at høre fra jer og påskønner jeres tid og bidrag til dette vigtige emne.

Med venlig hilsen,
Julie, Ayse og Regitze

Bachelorstuderende, Kommunikation & IT
Københavns Universitet

Kunstig intelligens i sundhedsvæsnet

Vi er meget interesserede i at høre fra et bredt spektrum af patienter – uanset om I har personlige erfaringer med AI i sundhedsvæsnet eller ej. 

STØT FAKS

Støt FAKS og vores indsats for at bedre forhold for smerteramte – læs mere om mulighederne her”
STØT OS