Kan du sige ja til følgende?

Woman at home deep in thoughts thinking and planning
• Jeg har diagnosen Komplekt Regional Smertesyndrom (CRPS) i arm eller ben.
• Jeg er mindst 18 år.
• Jeg har internetadgang.
• Jeg vil gerne bruge op til 30 minutter til at besvare en online undersøgelse.
Hvis du lever op til kravene, er du egnet til at deltage i et forskningsprojekt, som jeg skal udføre i forbindelse med mit kandidatstudie i ”Advanced Oriental Medicine” på Northern College of Acupuncture and Middlesex University.
Jeg håber på, at kunne lave et fremtidigt forsøg for at undersøge om gruppeakupunktur er effektivt til at lindre CRPS smerter i arm eller ben samt kunne reducere den ensomhed, som ofte følger med denne lidelse. Før jeg kan dette, har jeg behov for at finde ud af hvilke faktorer der kan fremme eller hæmme rekrutteringen til forsøget. Derfor, hvis du er egnet, vil jeg rigtig gerne invitere dig til at besvare en online undersøgelse for at hjælpe mig med at finde ud af mere om disse faktorer.
Interesseret i at finde ud af mere? Kontakt mig på mail: anjafunder@nca.ac.uk
Eller læs mere her: CRPS studie – deltagere søges – Sorø Smertebehandling (https://www.soroe-smertebehandling.dk/)
Link til spørgeskema her
Spørgeskemaet lukkes 16.06.2021
Picture of FAKS

FAKS

Specialestuderende Anja Funder

STØT FAKS

Støt FAKS og vores indsats for at bedre forhold for smerteramte – læs mere om mulighederne her”
STØT OS
Heart shape flying sugar cookies with pink glaze for Valentine's

Vi samler Cookies og data

Gennem at besøge faks.dk så accepterer du vores cookie & privatlivspolitik samt persondatapolitik