Deltag i undersøgelse “mænd og kroniske smerter”

enlig ung mand som tænker

Kære mand!

Jeg er forsker ved Institut for Kommunikation og Kultur på Aarhus Universitet og er lige nu i gang med et projekt om mænd og kronisk sygdom – og jeg vil gerne have din stemme med!

Noget tyder nemlig på, at sygdomsfællesskaber på fx sociale medier primært er domineret af kvinder. Det betyder, at mænds sundhedsrelaterede erfaringer ender med at drukne eller mangle helt i disse fællesskaber.

Jeg er interesseret i at blive klogere på, hvordan du lever med din kroniske sygdom, hvor du finder information og viden, og hvor du deler dine egne sygdomsrelaterede erfaringer – online som offline.

Derfor: Er du mand og har du en eller flere kroniske lidelser af fysisk karakter, og har du lyst til at deltage i et interview, så hører jeg meget gerne fra dig på akarl@cc.au.dk

Jeg håber på, at vi sammen kan skabe øget viden om medborgerskab online i krydsfeltet mellem kronisk sygdom, digitale fællesskaber og køn – og jeg glæder mig til at høre fra dig!

Kontaktoplysninger

Amanda Karlsson (Postdoc, PhD)
e: akarl@cc.au.dk
t: +45 40603734

Praktisk information

  • Jeg leder både efter mænd, der benytter sygdomsfælleskaber og mænd, der ikke gør.
  • Jeg regner med at interviewe 20 mænd i løbet af sommeren/efteråret 2023.
  • Interviewet kan foregå ved et fysisk møde hjemme hos dig, online via zoom, telefonisk eller et andet sted, hvor vi kan tale nogenlunde uforstyrret – det er helt op til dig. Interviewet tager cirka en time og bliver lydoptaget.
  • Du bliver anonymiseret i projektet og ingen personlige informationer vil blive videregivet jf. persondataforordningen (GDPR). Når jeg er færdige med projektet vil alle data blive slettet fra Aarhus Universitets server.
Picture of FAKS

FAKS

Artikel er skrevet af Lars Bye Møller.

Lars har i 15 år arbejdet med sundhedsvidenskab, sundhedspolitik og internationale kontakter i foreningen. Lars har levet med smerter og fibromyalgi i 25 år.

STØT FAKS

Støt FAKS og vores indsats for at bedre forhold for smerteramte – læs mere om mulighederne her”
STØT OS