Bruger du håndarbejde eller håndværk som smertemestring? – så del dine erfaringer i interview

Craft psykologi er en teori om at kreative ”sysler” kan være sundhedsfremmende (ref. Anne Kirketerp, undersøgelse fra University College London’s MARCH mental health network).

Dette vil fire specialestuderende fra psykologistudiet på Syddansk Universitet gerne undersøge nærmere. Derfor vil de i deres kommende speciale (studie projekt) gerne i kontakt med smerteramte, som nyder håndarbejde og håndværk – og spørge ind til dine oplevelser i at bruge det bevidst eller måske ubevidst som smertemestring. Der ledes efter 5-10 personer, og interviews vil foregå i løbet af marts måned. Alle oplysninger behandles naturligvis fortroligt.

Mere information
Du kan downloade følgende informationsbrev, som fortæller mere om de studerendes projekt
Hent informationsbrev.

Tilmelding
Du kan tilmelde dig ved at kontakte de studerende direkte via e-mail til fahas19@student.sdu.dk eller sende en sms på 27 32 21 02, så skal de nok ringe tilbage til dig. Ved tilmelding må du meget gerne kort beskrive baggrunden for dine kroniske smerter samt de craft aktiviteter, som du laver.

Spørgsmål
Hvis du har spørgsmål eller gerne vil deltage, så tag direkte kontakt til de studerende Thea, Fatha, Leila og Johanne. Du kan sende dem en e-mail til fahas19@student.sdu.dk eller sende en sms på 27 32 21 02, så skal de nok ringe tilbage til dig. Ved tilmelding må du meget gerne kort beskrive baggrunden for dine kroniske smerter og de craft aktiviteter, som du laver.

Tak
FAKS vil gerne sige tak for at du vil støtte de studerende i deres projekt – det er vigtigt at vi bakker om uddannelse af fremtidens sundhedsfaglige personale, så behandling og dialog kan blive endnu bedre for smerteramte og pårørende.

Feedback
Du er velkommen til at sende feedback til FAKS Sekretariat både før, under eller efter din deltagelse. Du kan enten sende en mail til faks@faks.dk eller ringe på 51 92 63 41.

Picture of FAKS

FAKS

Artiklen er udgivet af FAKS

STØT FAKS

Støt FAKS og vores indsats for at bedre forhold for smerteramte – læs mere om mulighederne her”
STØT OS