Aktivitet

Gense webinar: En personlig fortælling om mødet med det danske sundhedsvæsen

Hver femte dansker lever med kroniske smerter og alt tyder på, at tallet ville være stigen i fremtiden! 

En personlig fortælling om mødet med det danske sundhedsvæsen (afholdt d. 15. september 2022)

Gense webinar >> klik her

Indhold

  • 3. juni -2022, havde jeg netop overtaget vores nye hus, de sidste møbler var flyttet. Jeg havde to km derfra bestilt mad til familien på den lokale Thai Take Away. Min svigermors bil holdt i vejen for min, så jeg snuppede cyklen. Det fik fatale konsekvenser, 250 m. fra hjemmet, vælter jeg over et bump, det koster 3 brud på min ankel, plus et overrevet ledbånd. Nu var det min tur til at komme igennem det danske sundhedsvæsen… Det blev mødet, med en masse misinformation, dopede op med piller (forsøgte de ihvertfald) ingen rådgivning omkring hvad jeg kunne gøre af gode ting før- og efter min operation. Ja, jeg følte mig alene” Hør om min rejse og hvor jeg står nu….

 

I vores webinarserie vil vi sætte lys på sygdommen kronisk smerte og hvordan man kan behandle dem. Dette er webinar 2 ud af en serie på 3.

 

STØT FAKS

Man kan støtte FAKS og vores indsats for at bedre forhold for smerteramte – læs mere om mulighederne her”
STØT FAKS
Heart shape flying sugar cookies with pink glaze for Valentine's

Vi samler Cookies og data

Gennem at besøge faks.dk så accepterer du vores cookie & privatlivspolitik samt persondatapolitik