Fortrydelsesformular

I henhold til gældende lovgivning så har du krav på muligheden for at fortryde dit køb – dog senest 14 dage efter købsdato. Du bedes udfylde nedenstående formular, hvorefter du vil blive kontaktet.

Proces for fortrydelse af køb:

  1. Nedenstående formular udfyldes (bemærk alle felter skal udfyldes)
  2. Du modtager en bekræftelse på indsendelse af formularen (automatisk besked)
  3. FAKS Sekretariat vil derefter kontakte dig via e-mail for at bekræfte din refundering og eventuel bede om dokumentation for købet (som udgangspunkt kan vi dog ofte bruge den dokumentation, som vores systemer allerede har på dit køb)
  4. Refundering finder sted indenfor 15 hverdage (vi refunderer kun via bankoverførelse)

 

Bemærk – ønskes refundering for køb af terapisession, er følgende gældende:

  • Hvis der er mere end 4 uger til din aftale med terapeuten refunderes 100% af det indbetalte beløb – selvom den normale fortrydelsesret er overskredet
  • Hvis der er mere end 2 uger til din aftale med terapeuten refunderes 25% af det indbetalte beløb – selvom den normale fortrydelsesret er overskredet
  • Hvis der er mindre 2 uger til din aftale med terapeuten, kan vi desværre ikke refundere dit køb. Vi anbefaler, at man kontakter terapeuten for special aftale (evt. flytning af aftale uden omkostninger mv.)
 

Såfremt man opretter medlemskab i FAKS for at benytte medlemstilbud, hvorefter man udfylder fortrydelsesformularen forbeholder FAKS sig retten til at fremsende regning på merprisen for tjenesten for ikke-medlemmer.

Jeg meddeler herved, at jeg ønsker at gøre fortrydelsesretten gældende i forbindelse med min købsaftale

STØT FAKS

Støt FAKS og vores indsats for at bedre forhold for smerteramte – læs mere om mulighederne her”
STØT OS