Støt os – 
Giv et gavebrev

Ved at give et gavebrev støtter du direkte foreningens indsatser og aktiviteter. Beløbet på et gavebrev er 200 kr. og går til:

  • Aktiviteter for smerteramte og pårørende
  • Information og viden om kroniske smerter (kampagner og projekter)
  • Forskning
  • Drift og udvikling


Sådan gør du:

  1. Sådan gør du:

    1. Bestil gavebrevet ved at udfylde formularen og vælg betalingsform (faktura, MobilePay eller bankoverførelse)

    2. Foretag indbetaling (brug MobilePay QR kode for straks betaling)

    3. Hvis du har behov for en faktura til f.eks. firma, så fremsendes denne via e-mail

    4. FAKS opretter gavebrevet. Du får tilsendt dit personlige bevis på din donation, så snart betaling er registreret.

    5. Hvis du oplyser CPR-nummer eller CVR nummer (virksomheder), så indberetter vi beløbet til SKAT for aktivering af fradrag.

Alle data opbevares kun i den periode loven påskriver – derefter slettes alle oplysninger i forbindelse med gavebrev/donation. Adgang til data er ligeledes begrænset til medarbejder, som sidder med FAKS økonomi.

Betal med MobilePay med det samme via QR kode:

Giv et bidrag – og gør en forskel

Vi er taknemmelige for enhver hjælp og støtte, som vi modtager.  For at kunne fokusere på de mange initiativer, projekter og arrangementer, har vi behov for støtte og donationer fra både private og virksomheder. 

Støt os gerne med en overførsel til FAKS bankkonto (Nordea): Reg-nr: 2277 Kontonr.: 0725922159 eller MobilePay nr. 383037. Har du behov for dokumentation for din donation, kan du kontakte os på mail faks@faks.dk eller telefon 51 92 63 41.

Betal med mobilePay

Du kan lave en overførsel direkte til vores MobilePay nummer: 383037, eller scanne QR koden herunder med din MobilePay app.

Du kan lave en overførsel direkte til vores MobilePay nummer: 383037.

Sådan gør du:

  1. Åbn MobilePay app
  2. Tryk på ‘Scan’
  3. Scan QR-koden via appen.
Donation med MobilePay

Bliv medlem

Som medlem kan du støtte FAKS indsats for at bedre forhold for kroniske smerteramte. I 2024 tilbyder vi vores medlemmer endnu flere fordele og medlemsgoder. Blandt andet coaching, samtaleterapi og rabat i vores kommende webshop. Som medlem har du adgang til rådgivning, praktiske redskaber og fællesskaber,  der kan styrke dig og dine pårørende på rejsen mod smertehåndtering og trivsel. Læs mere om medlemskab.

Medlemsweekend

Støt på flere måder

Hvis du vælger at betænke FAKS og SmerteLinjen med et beløb i dit testamente går det direkte til vores arbejde. Vi anbefaler, at du kontakter en advokat, hvis du ønsker at oprette et testamente.

Skulle din forening, virksomhed eller institution have mulighed for at støtte FAKS, så hører vi meget gerne fra dig. Vi har allerede flere sponsorer, og det er en stor hjælp for en frivillig forening som FAKS, hvor vi skal være omhyggelig med økonomien og prioriteringen af midler.

Læs mere her. 

Gør opmærksom på FAKS i dit nærområde. Det kan være at uddele vores pjecer, hænge informationsmateriale op på dit apotek, hos din fysioterapeut, det lokale bibliotek, kommune mv.

Du kan altid bestille vores pjecer, og gerne et større antal, hvis du ønsker at dele dem med nogen. Bestil pjecer her. 

Gavebreve og donationer modtaget i 2024

Gavebreve
0
Donationer
0

STØT FAKS

Støt FAKS og vores indsats for at bedre forhold for smerteramte – læs mere om mulighederne her”
STØT OS