Tilmeld dig vores Nyhedsbrev "SmerteLiv"
I vores nyhedsbrev holder vi dig opdateret med nyheder, medlemsinfo, arrangementer og meget mere
Projekt: Becoming experts in their own pain – Exploring Knowledge Practices in Daily Life with Chronic Pain in Denmark.
Projektet er en del af forskningsserie (The research series Patient Expertise and Knowledge Practices in Chronic Pain (09/24 – 01/25)) – og er en del af PhD Project Socially Sustainable Algorithms for Chronic Pain (2024-2027).
For at designe bæredygtige, menneskecentrerede løsninger til kronisk smertebehandling er det vigtigt først at genkende og forstå de erfaringer, som smerteramte gør sig og inkludere denne viden.
Forskningsprojektet har fokus på at forstå de forskellige måder, hvorpå mennesker med kroniske smerter opnår forståelse for deres smerter og hvordan – både i dagligdagen og over tid.
Man er særligt interesserede i de unikke og kreative strategier, individer udvikler for at håndtere daglige udfordringer, de værktøjer og ideer, der fungerer for smerteramte (f.eks. journalisering, selvsporing, peer-fællesskaber). De fremhæver værdien af erfaringsbaseret viden – hvordan mennesker deler og støtter hinanden, opbygger praktisk ekspertise og lærer om deres tilstand uden for sundhedssystemet.
Der søges 10-12 interviewdeltagere.
Dit bidrag er værdifuldt. Forsker Amelie Lange, bestræber sig på at gøre interviewet til et trygt rum og så behageligt som muligt for sine interviewpersoner.
Amelie Lange, Ph.d. Science and Technology Studies, DTU.
Telefon: 61541921,
Mail: amela@dtu.dk
FAKS faciliterer information om projektet i egenskab af at hjælpe med rekruttering af patienter til samtaler – derudover er FAKS ikke involveret i studiet, men det har vores fulde opbakning.
Bemærk at interviews afholdes primært på engelsk – dog forstår forskeren en del dansk, så du behøves ikke at tale flydende engelsk.
Deltagelse er fortrolig, og dine svar vil blive fuldstændig anonymiseret.
I overensstemmelse med projektets datahåndteringsplan vil interviewoptagelser blive transskriberet ordret, anonymiseret og derefter gemt på DTU’s sikre server. Lydoptagelser slettes 14 dage efter transskription. Deltagere kan se det gemte udskrift efter anmodning og kommentere eller revidere deres erklæringer. De resulterende data vil i sidste ende blive slettet i 2027.
Der er ingen interessekonflikt. Forskningen er ikke tilknyttet nogen anden virksomhed, produkt eller institution end DTU og Cornell University.
Alle deltagere vil modtage løbende nyheder om projektet via et månedligt nyhedsbrev, som udsendes af Amelie Lange.
Du er velkommen til at kontakte os, så kan vi finde ud af en anden form for deltagelse, der fungerer for dig.
Hent projektbeskrivelse / download project description
(Projektbeskrivelsen er på engelsk).
Tak for jeres interesse i projekten. Der er pt. fundet det antal deltagere, som skal bruges.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Modtag nyheder og aktuelle informationer direkte i din indbakke. Ved tilmelding accepterer du vores cookie- og privatlivspolitik.
FAKS – Foreningen af kroniske smerteramte og pårørende
Herstedvang 14,
2620 Albertslund
Telefon: 51 92 63 41
Email: faks@faks.dk
©️ FAKS / Webdesign Silverbeerg
FAKS
Herstedvang 14
2620 Albertslund
Telefon: 51 92 63 41
Mail: faks@faks.dk
CVR: 20782978
I vores nyhedsbrev holder vi dig opdateret med nyheder, medlemsinfo, arrangementer og meget mere