Region Sjælland

Kontaktperson:

Elin Wulff Kristiansen
e-mail: elinwulff58@gmail.com
mobil: 24 41 28 29

Da der kan være behov for at tale med ligestillede om de følelser, der opstår i en, når man lever sammen med en kronisk smertepatient, vil jeg gerne være med til at pårørende får mulighed for at mødes og snakke om de situationer der er svære.

Her i Kalundborg mødes vi indtil videre sammen med smertepatienterne, og det giver en masse gode snakke omkring de ting, der ellers kan være svære at tackle. Vi er jo i et forum, hvor vi forstår hinanden og kan snakke frit omkring tingene. Vi får en masse gode ideer fra hinanden til, hvordan vi klarer tingene. Er der nogen pårørende, der har behov for, at vi mødes uden smertepatienterne, kan vi jo lave møder for os selv engang imellem.

Der er åbent for alle der er tæt på en kronisk smertepatient, det være sig børn, unge, forældre, kolleger, venner osv.

Du er velkommen til at kontakte mig, hvis du har brug for en snak. Hvornår vi mødes pt. kan du se under Kalundborg afdelingen.

Positive hilsner
Elin
Træffes bedst:

Tirsdag mellem 18 og 20
Torsdag mellem 18 og 20

 


Hvis du har lyst til at starte en pårørendegruppe i din region, er du meget velkommen til at skrive til nyafdeling@faks.dk! Så vil vi hjælpe dig med at komme i kontakt med lokalafdelingerne eller med andre der har samme ønske!