Med den nye finanslov måtte FAKS gøre opmærksom på, at man desværre endnu engang ikke har tilgodeset behovet for de godt 1.3 millioner smertepatienter i Danmark! Vi føler, at man endnu engang overser de muligheder, som der er i at investere i uddannelse, behandlinger, muligheder for fastholdelse på arbejdsmarkedet osv..

Der er afsat godt 8 millioner, hvilket er lige godt 6 kr. per smertepatient. Man kan undre sig over, hvad 6 kr. per smertepatient kan udrette?

FAKS er aktiv i forsøg på at råbe relevante politikere op på vegne af vores medlemmer. Vi har i år haft møde med sundhedsordfører, flere møder er planlagt i 2021 inkl. høring osv.

Der er mange spændende initiativer igangsat, og vi fortsætter arbejdet med at være til stede og åbne døre på vegne af jer alle.

Skulle du sidde inde med kontakt til relevante personer (f.eks. lokale politikere, influencers osv.), så tag endelig kontakt til bestyrelsen!

De politiske initiativer og samarbejde varetages af Tobias Tapio Miller Pörsti. Du kan altid kontakte ham via tlf. 6048 7788 eller via e-mail TobiasPorsti@faks.dk

Debatindlægget i sin fulde længde kan læses her: https://www.berlingske.dk/kommentarer/det-er-tid-til-at-goere-kroniske-smerter-til-en-politisk-prioritet

Bemærk at det kræver abonnement på Berlingske at kunne læse hele indlægget. Du er velkommen til at kontakte Tobias, såfremt du gerne vil høre om debatindlægget.

Område med vedhæftede filer

Nyheder

December 20, 2020

Indkaldelse til generalforsamling 2021 i FAKS

Bestyrelsen har hermed fornøjelsen at indkalde til den årlige generalforsamling i FAKS. Den afholdes lørdag d. 6. februar på Hotel Comwell i Kolding kl. 13:00 til 14:30. Generalforsamlingen afholdes i forbindelse med medlemsweekenden. Men du behøver dog ikke…
Nov 15, 2020

Årets sidste medlemsblad er snart på trapperne!

Vi er ved at lægge sidste hånd på årets sidste udgave af SmerteLiv. Vi pakker kuverten…
Nov 15, 2020

FAKS skal bruge en ny kasserer – er det dig?

Vores kasserer har valgt at træde tilbage ved kommende generalforsamling, så derfor skal…
Okt 25, 2020

Deltag i undersøgelse om, hvad der skal forskes i.

Forskningsprioriteter indenfor længerevarende muskuloskeletale smerter. Vi blev i foråret…
Sep 23, 2020

Kroniske smertepatienter har ikke altid et alternativ til svømmebadet

Godt 825.000 danskere lider af kroniske eller hyppigt tilbagevendende smerter. En del af…
Sep 22, 2020

Ændring af medlemsweekend

Kære Alle, Tusind tak for jeres tilmelding til FAKS medlemsweekend!! Bestyrelsen har i…
Sep 03, 2020

FAKS medlemsweekend 2020

Så er det endelig igen tid til medlemsweekend. Der er som altid lavet et spændende…