Bloggen Januar 2017

Vi vil lige starte med at ønske jer alle et rigtigt godt nytår.

Bestyrelsen er kommet i gang igen efter juleferien og arbejder lige nu på at arrangerer den kommende generalforsamling. Vi kan allerede nu løfte sløret for hvornår og hvor – men den endelige indkaldelse må I vente lidt på endnu. Det bliver den 29 marts 2017 og det vil komme til at foregå i Ringsted. Vi glæder os rigtig meget til at se jer.

Slagelse, Odense og Køge åbnede afdelinger i november måned. De står klar til at tage imod jer og på hjemmesiden kan I se mere om hvornår de holder åbent. Hvis ikke du bor i nærheden af disse afdelinger så fortvivl ikke, men kig på hjemmesiden og se hvilken afdeling der ligger nærmest på   hvor du bor og aflæg den et besøg. Alle vore afdelinger er til for os. Der kan vi møde ligestillede og få en kop kaffe og en hyggelig sludder om hvad vi lige nu går og tænker på. Så kan I godt glæde jer Nord Jylland: Vi arbejder på at åbne en afdeling i Aalborg. Dette vil I få mere at vide om når vi nærmer os åbningen.

Det tværfaglige Smertecenter på Køge sygehus er så heldige at de har fået nye lokaler og dermed mere plads. Det vil komme jer til gode, der bor i dette område og det er jo dejligt at der bliver sat mere fokus på netop vores område. Bestyrelsen er indbudt til en reception i den forbindelse og deltager gerne, da det er vigtigt for os at holde god kontakt til de professionelle på området.

Her i foråret skyder vi en ny kampagne i gang. Denne gang er den rettet mod fagforeningerne. Vi vil rigtig gerne have et samarbejde med fagforeningerne, da de er nogle af de første der møder os, når vi bliver sygemeldt. Vi vil gøre opmærksom på at FAKS findes og at vi kan hjælpe de ansatte med at forstå problematikken omkring det at have smerter, ved at de kan læse vores materiale. Vi håber selvfølgelig også at fagforeningerne vil henvise den smerteramte til FAKS, så vi kan hjælpe så mange så muligt.

Nytårshilsen til jer alle fra

Birthe Omdahl, Landssekretær for FAKS.
Janni Jørgensen, Landssekretærsuppleant for FAKS.

Nyheder

august 12, 2017

Bloggen august 2017

Sommeren er over os - i al fald i følge kalenderen. Lokalafdelingerne har holdt ferielukket her hen over somren. Hvis du er i tvivl om hvornår de enkelte afdelinger begynder igen, så se eventuelt her på hjemmesiden, eller kontakt den pågældende afdeling.…
aug 12, 2017

Adresseændring for smerteklinik

Pr. 1/6 er det tværfaglige smertecenter på Herlev flyttet. Herlev hospital skal være…
jun 18, 2017

Medicinsk Smertebehandling på godt og ondt.

Med de sidste dages debat omkring Tramadol, og dens bivirkning i form af afhængighed, fik…
jun 17, 2017

Bloggen - juli 2017

I foråret har vi kørt en kampagne med henblik på fagforeningerne i Danmark og nu har vi…
maj 13, 2017

Holdning til medicinsk cannabis:

Holdning til medicinsk cannabis: Der findes stadig begrænset viden og forskning om…
apr 23, 2017

Bloggen April 2017

Et forsømt sundhedsområde, samarbejde og et nationalt kvalitetsprogram for smerter -…
jan 29, 2017

Duloxetin og gabapentin får generelt tilskud

Duloxetin og gabapentin får generelt tilskud Fra den 30. januar 2017 får duloxetin 30 og…