Bloggen Januar 2017

Vi vil lige starte med at ønske jer alle et rigtigt godt nytår.

Bestyrelsen er kommet i gang igen efter juleferien og arbejder lige nu på at arrangerer den kommende generalforsamling. Vi kan allerede nu løfte sløret for hvornår og hvor – men den endelige indkaldelse må I vente lidt på endnu. Det bliver den 29 marts 2017 og det vil komme til at foregå i Ringsted. Vi glæder os rigtig meget til at se jer.

Slagelse, Odense og Køge åbnede afdelinger i november måned. De står klar til at tage imod jer og på hjemmesiden kan I se mere om hvornår de holder åbent. Hvis ikke du bor i nærheden af disse afdelinger så fortvivl ikke, men kig på hjemmesiden og se hvilken afdeling der ligger nærmest på   hvor du bor og aflæg den et besøg. Alle vore afdelinger er til for os. Der kan vi møde ligestillede og få en kop kaffe og en hyggelig sludder om hvad vi lige nu går og tænker på. Så kan I godt glæde jer Nord Jylland: Vi arbejder på at åbne en afdeling i Aalborg. Dette vil I få mere at vide om når vi nærmer os åbningen.

Det tværfaglige Smertecenter på Køge sygehus er så heldige at de har fået nye lokaler og dermed mere plads. Det vil komme jer til gode, der bor i dette område og det er jo dejligt at der bliver sat mere fokus på netop vores område. Bestyrelsen er indbudt til en reception i den forbindelse og deltager gerne, da det er vigtigt for os at holde god kontakt til de professionelle på området.

Her i foråret skyder vi en ny kampagne i gang. Denne gang er den rettet mod fagforeningerne. Vi vil rigtig gerne have et samarbejde med fagforeningerne, da de er nogle af de første der møder os, når vi bliver sygemeldt. Vi vil gøre opmærksom på at FAKS findes og at vi kan hjælpe de ansatte med at forstå problematikken omkring det at have smerter, ved at de kan læse vores materiale. Vi håber selvfølgelig også at fagforeningerne vil henvise den smerteramte til FAKS, så vi kan hjælpe så mange så muligt.

Nytårshilsen til jer alle fra

Birthe Omdahl, Landssekretær for FAKS.
Janni Jørgensen, Landssekretærsuppleant for FAKS.

Nyheder

maj 26, 2018

Sundhedspolitisk arbejde

Fra tid til anden udarbejder Sundhedsstyrelsen (SST) nationale kliniske retningslinjer (NKR) for behandlingen af diverse patientgrupper. Der nedsættes en arbejdsgruppe af relevante fagpersoner, der sammen med SST udarbejder disse retningslinjer. Dertil er der…
maj 26, 2018

Tilbagetrækning af depotformuleret paracetamol.

Vi er blevet kontaktet af flere af vores medlemmer grundet rygter om at det Europæiske…
maj 06, 2018

Blog maj/juni

En blog om bekymring. ”Jeg har haft mange bekymringer. De fleste er ikke blevet til…
apr 14, 2018

Pulje: Kan ny behandlingsmetode fryse smerter væk?

Oprettet 10. april 2018 Offentlige og private aktører kan nu søge om midler til at…
apr 08, 2018

Projekt om værdibaseret sundhed på de tværfaglige klinikker.

FAKS blev i efteråret 2017 kontakten af Danske regioner, om vi ville indgå i en arbejds-…
apr 08, 2018

Formandens Beretning 2018

2017 var det år, hvor jeg kom ind i FAKS. Grunden til, at jeg meldte mig ind, var, at jeg…